Industriele Reiniging Industrieel Schoonmaken

INDUSTRIELE REINIGING

ZOEKT U EEN SCHOONMAAKBEDRIJF VOOR EEN PROFESSIONELE REINIGING VAN UW BEDRIJF EN PRODUCTIELIJNEN OF MACHINES

UW FABRIEK, PRODUCTIEHAL, INDUSTRIËLE MACHINES, INSTALLATIES OF HET COMPLETE MACHINEPARK PROFESSIONEEL LATEN REINIGEN IN UW WOONPLAATS? BIJ ONS VIND HET PROFESSIONELE SCHOONMAAKBEDRIJF OP HET GEBIED VAN INDUSTRIËLE REINIGING IN DE PETROCHEMIE, FOOD EN NON FOOD EN OVERIGE  ZWARE INDUSTRIE.

Industriële reiniging

Bij het industrieel schoonmaken of reinigen komen andere aspecten aanbod dan bij de traditionele schoonmaak Het schoonmaken in de voedingsindustrie zoals een slachterij of bakkerij is zeker niet hetzelfde als het reinigen van een professionele afzuiginstallatie in de houtverwerkende industrie, om maar een voorbeeld te noemen en al helemaal niet te vergelijken met.
In de voedingsindustrie is hygiëne erg belangrijk, terwijl bij het industrieel schoonmaken van machines totaal andere eisen gesteld kunnen worden!

De hier vermelde Schoonmaakbedrijven zijn gecertifeerd en weten precies aan welke eisen ze moeten voldoen om te zorgen voor een schone en hygiënische werkomgeving voor u, uw werknemers en de industriële machines waarmee gewerkt moet worden.